Om Mig

Sedan 1993 har jag arbetat som sjuksköterska på olika orter i Sverige och Norge och inom olika områden. Under tiden så växte det fram en önskan om att starta eget företag och 1997 startade jag min utbildning till Lymfterapeut – Manuellt Lymfdränage enligt Dr.Vodder och var klar 1998.

I början av 2000-talet gick jag Reiki 1 + 2 vilket kändes som ytterligare ett bra komplement men som jag idag inte arbetar med som egen behandling.

Under 2004 sattes kugghjulen i rörelse och i juni startade jag upp Hälsa & livskvalitet i Östersund. Till en början erbjöd jag Manuellt Lymfdränage enligt Dr.Vodder och Reiki, samt danskurser och träningar inom bugg och foxtrot.

2005 flyttade jag till Hudiksvall och där jag året efter fick ett Avropsavtal med Landstinget för Lymfdränage behandlingar vilket innebar att jag fick ta emot patienter som behövde Lymfdränage på remiss och gjorde så tom 2008 då jag flyttade tillbaka till Östersund.

Under 2007 utbildade jag mig till Frigörande Danspedagog och under 2008 till RealEase® terapeut vilka båda arbetar med att hjälpa individen att släppa taget om gamla blockeringar i kropp och själ som hindrar oss från att leva våra liv till fullo.

Idag kombinerar jag att arbeta som anställd sjuksköterska i Region Jämtland-Härjedalen och som enskild företagare vilket jag ser många fördelar med.

Förutom behandlingar så erbjuder jag även föreningar, företag och privatpersoner danskurser och -träningar i framförallt bugg och foxtrot.
Jag har varit dansledare/tränare i över 30 år i flera dansföreningar i Danssportförbundet. Jag har även varit med och assisterat många kursledarutbildningar.

Hjärtligt Välkommen!
Susanne Gyllander